Gastronomade is een allround wijn & spijs catering bedrijf die de 1 + 1 = 3 mentaliteit waarmaakt door mooie wijn & spijs combinaties op locatie klaar te maken met oog voor smaak, kwaliteit en duurzaamheid. Wil je geen wijn, maar gewoon lekker eten en vice versa? Dat kan uiteraard ook!
Gastronomade heeft een flexibel concept met een ”you name it, we make it” mindset, en past zich graag aan naar zijn omgeving om de best mogelijke persoonlijke ervaring te leveren. Compleet vegan, fine dining of gewoon iets simpels maar smaakvol? Alles is mogelijk!
Gastronomade is inzetbaar op nagenoeg alle evenementen locaties en feestjes, van prive tot zakelijk. Wil jij een compleet verzorgde gastronomische ervaring, overheerlijke wijn & spijs, een zakelijke lunch voor je belangrijkste klanten of wat voor catering gelegenheid dan ook? Dan is Gastronomade het bedrijf voor jou!
MEET OUR NOMADS
MATTHIJS DATEMA
Ik ben Matthijs Datema, oprichter van Gastronomade Wijn en Spijs. Verder ben ik afgestudeerd International Hospitality Management student, kok en sommelier met een passie voor goed eten, wijn en kwaliteit. Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor lekker eten en fijne wijn en deel deze passie dan ook graag met mensen.
Want wat is er nou makkelijker dan deze liefde met mensen te delen door naar iemand toe te rijden met een compleet verzorgde wijn & spijs ervaring!
ERVARING
Ik sta natuurlijk niet compleet onvoorbereid in deze sector. Ik heb de nodige diploma’s, certificaten en ervaring met veel passie mogen behalen in de afgelopen jaren. En ondertussen studeer ik verder, om constant op de hoogte te blijven van de nieuwste methodes en trends binnen de hospitality!
MATTHIJS DATEMA
Robbin Terpstra
ROBBIN TERPSTRA
Hoi! Ik ben Robbin Terpstra, en ik help voornamelijk achter de schermen mee binnen Gastronomade.
Ik vind het onwijs leuk om het mensen naar hun zin te maken, de puntjes op de ‘i’ te zetten, en alles mooi aan te kleden. Samen met ons team help ik jullie graag om het mooiste van jullie evenement te maken!
ERVARING
Ik heb net zoals Matthijs mijn bachelor binnen International Hospitality Management behaald, en ik werk fulltime op de hogere hotelschool nadat ik meerdere jaren als bedrijfsleider in het werkveld heb gestaan. Je bent nooit klaar met leren, dus ik kijk er naar uit om mijn skills nog verder uit te breiden.
Milan Sijtsma
MILAN SIJTSMA
Mijn naam is Milan, en ik studeer momenteel manager/ondernemer binnen de horeca! Naast dat ik stage loop bij een restaurant help ik ook bij Gastronomade, ik kijk er naar uit om deze zomer op de verschillende festivals te staan en de catering klussen zijn onwijs leuk!
Ilse Terpstra
ILSE TERPSTRA
Hey, ik heet Ilse! Het afgelopen jaar ben ik begonnen bij Gastronomade, ik heb op een aantal festivals gestaan in de zomer, en mocht een aantal keer meedraaien bij een catering aan huis! Het was erg leuk, en ik kijk uit naar aankomend jaar.